Bridge cursussen

Alle cursussen beginnen in september en eindigen in januari. Alle vinden plaats in een informele sfeer. Koffie, thee en een beperkte selectie dranken zijn tegen betaling beschikbaar.

Bridge Table

Beginnerscursus

Hier leer je in 12 avonden de basisprincipes van het spel met behulp van het boek ‘Van start tot finish’ delen 1 en 2. Het doel is een zodanige kennis op te doen dat u kunt gaan spelen bij een bridgeclub.
De cursussen vinden plaats op woensdagavond van 20:00 tot 23:00 uur.
De kosten zijn €100.

Cursus voor gevorderden

In deze cursus wordt de al aanwezig geachte basiskennis verstevigd met ‘Van start tot finish’ delen 3 tot 6. Men wordt verwacht op zijn minst 1 jaar speelervaring met een club en/of in competities te hebben.
De cursussen vinden plaats op dinsdag- of woensdagavond (nader te bepalen) van 20:00 tot 23:00 uur. De kosten zijn €100.

Spelverbetering

Voor diegenen die minstens 2 jaar ervaring in een club en/of competitie hebben geeft deze cursus de gelegenheid het bieden en spelen bij te schaven tot een hoger niveau. Elke avond bestaat uit: een half uur les en 1 uur spelen met de focus op ‘bieden’, en een half uur les en 1 uur spelen met de focus op ‘spelen’.
De cursussen vinden plaats op dinsdag- of woensdagavond (nader te bepalen) van 20:00 tot 23:00 uur. De kosten zijn €120.

Evenementen

ONPK-toernooi

Men kan zich via voorrondes plaatsen voor Het Open Nederlands Paren Kampioenschap. Via de kwart-en halve finale kunt u de finale bereiken waarin vijftig deelnemers tweemaal twintig spellen spelen. De voorrondes worden gespeeld van oktober tot februari. De kosten zijn €8 per voorronde en starten om 13:30 uur.

Butlermarathon

Deze dag bestaat uit maar liefst 3 keer 28 spellen én twee goed verzorgde maaltijden. Dit jaar vindt het plaats op de tweede zaterdag in april, aanvang 9:30 uur. De kosten zijn €56 per paar.

Jaarlijkse kroegendrive (maximum 224 paren)

Helaas vindt deze dit jaar niet plaats!

Zomerdrives in juni en juli

Elke maandag- en dinsdagavond in de zomermaanden kunt u meedoen aan deze gezellige onderlinge competitie. De aanvang is 19:30 uur en de kosten zijn €5 per paar, per avond. Win een fles wijn én een plaats in de zomerfinale.

Open drives

Deze vinden plaats in september en het voorjaar. Kosten zijn €5 per paar en ook hier een fles wijn voor het winnend paar plus een plaats in de finale.

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.