About Us

Over het centrum

Wij zijn gevestigd in een historisch pand aan de Burgwal in Haarlem, net buiten het centrum. Er is voldoende ruimte voor fietsen en motorfietsen maar er is beperkte parkeergelegenheid voor auto’s. Mocht u toch met de auto komen dan raden wij aan te parkeren in parkeergarage de Kamp (De Witstraat 1).

A Bridge Table

Openbaar vervoer:

het centraal station ligt op 16 minuten loopafstand
de dichtstbijzijnde bushalte is Koudenhorn, hier stopt lijn 15 naar het centraal station

De locatie biedt ruimte aan 84 spelers. Er is een klein keukentje dat voorzien is van koffie- en thee faciliteiten. Ook is er een koelkast met frisdranken, bier en wijn dat tegen een kleine vergoeding gebruikt kan worden.

Het bridgecentrum wordt onderhouden door een klein aantal vrijwilligers. Wij zijn allen fervente bridge liefhebbers van verschillende niveaus. U kunt ons vaak aantreffen bij de diverse activiteiten en clubavonden. De meesten van ons beheren het centrum in onze eigen tijd, wat betekent dat er geen 24 uur per dag toegang tot het centrum mogelijk is. Mocht het nodig zijn het centrum buiten geplande openingsuren te bezichtigen, dan gelieve tijdig contact op te nemen zodat toegang geregeld kan worden.

De cursussen worden gegeven door ervaren spelers met jaren ervaring in het onderrichten van bridge. Mocht u desondanks niet tevreden zijn over de inhoud of vorm van een cursus of een klacht of opmerking heeft over het centrum in het algemeen, laat het ons dan alstublieft weten zodat wij de kwaliteit voor de toekomst kunnen waarborgen.

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.